Newbie questions about Pliant

Newbie questions about Pliant

Pliant 77 install

I've got some troubles installing Pliant release 77...
Message posted by maybe Willer Alves on 2002/10/14 19:19:50
I've installed Pliant 77 in both versions windows and linux and i've got this
troubles:

Win: The initial page shows Pliant Release 75 instead of 77 in the index.page.
Is it just a typing error, or the version is really the 75?

Linux: The system has installed fine, but when I try to access the initial page
in configure mode it fails in the authentication. It's not a typing error.
I've tried a lot of username/password combinations running the pliant HTTP
server in configure mode and I've got the same problem.
Message posted by michel on 2002/10/14 21:04:48
please can you tell how you have processed.
in which order and what is in each partitions ?
Have you a double system file or a link and for which directory?

I currently install pliant with the dooble bopt but I have not still done it wit 77.
Message posted by maybe Willer Alves on 2002/10/17 11:24:49
I did not use partitions. I'm currently using two machines: One is Linux
RedHat 7.2 and other machine with win98. I've made the default installation as
I always do. I've installed many other Pliant versions without a problem but
with release 77 I've got these ones.
Message posted by michel on 2002/10/17 18:15:23
Sorry for my interpretation.
Now i have installed 77 both on windows SE and linux mandrake 9.0 and it realy sow me :
Release 77.
I cannot understand what happened for you.
Can you try a new download and a new install ?
Good luck.
Michel
Message posted by szamo on 2002/10/18 01:18:31
I installed release 77 onto release 76 on Win98SE, and it works well. Just thought
i would inform you, probably there is other problem.
Message posted by maybe Hubert Tonneau on 2002/10/18 08:18:51
I bet you have several pliant.exe files on your system.
Search for all of them, then remove all the ones outside Pliant tree, then
rerun Pliant installation script.